Donderdag 15 juni jubilieum editie Outdoor Office Day

Geplaatst op: 1 april 2023

Dit jaar is alweer het vijfde jaar dat het event Outdoor Office Day plaatsvindt. Deze dag staat in het teken van buiten werken. Niet in de moestuin, maar, gewoon, het werk dat je anders binnen zou doen. De afgelopen jaren is het aantal locaties dat meedoet steeds groter geworden. Over de hele wereld nemen mensen werk mee naar buiten, van Nederland tot de USA en van Roemenië tot Zweden. Buiten werken en wandelend overleggen ligt in elkaars verlengde en Weeting is dan ook een trotse partner.

Outdoor Office Day doet op de website een oproep: “Neem jij je werk ook mee naar buiten? Spreek jij bijvoorbeeld met een collega af in een nabijgelegen stadspark? Voer jij ook buiten wandelend telefoongesprekken? Of organiseer jij #weetings (=walking meetings)? En als de zon schijnt, pak je dan een tafel en stoelen om buiten te lezen of te schrijven aan een stuk? Werk, welzijn en stedelijke natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vier op 15 juni 2023 het gezonder werken in de stad. Outdoor Office Day is een open uitnodiging. Voor iedereen.  Doe mee met de jubileum editie van de #OutdoorOfficeDay.”

Meer weten over de intenties? Lees op Gezondstad.org het interview met Ioana Biris, de bedenker en initiator van het event.