Over ons

Meer bewegen en tijd winnen

Wij geloven dat er een krachtige combinatie mogelijk is van meer beweging, productiever overleg, beter contact met elkaar en meer binding met de omgeving. Wij gaan voor wandelvriendelijke steden die uitnodigen tot lopen.

 

 

 

Initiatief

Weeting gaat voor impact. Dat betekent:

Focus

Wij gaan voor impact en willen zoveel mogelijk mensen aan het lopen krijgen met als doel: creatievere en blijere mensen, beter contact, en mooie wandelvriendelijke steden

Movement

Geen instrument, maar een beweging: Weeting wil een beweging op gang brengen. Een kleine verandering van gedrag heeft een groot voordeel voor jou en je omgeving. Doe mee!

Netwerk

Wij inspireren een groeiend netwerk van mensen en organisaties die het makkelijker maken om weetings onderdeel te laten zijn van het dagelijkse werk.

Martine de Vaan

Martine is de bedenker van Weeting - Have a walking meeting. Zij inspireert steeds meer mensen om lopen in de werkdag te integreren . Zelf  loopt ze 7 km per dag zonder dat het tijd kost - door lopen te combineren met overleggen, ontmoeten en reizen.

Max Dammers

Max geeft graag inhoud aan internet en gebruikt Weeting meerdere malen per maand op zijn internetbureau. De mix van beweging en inhoud blijkt ook bij Max.nl een hele krachtige.