Over ons

Meer bewegen en tijd winnen

Wij geloven dat er een krachtige combinatie mogelijk is van meer beweging, productiever overleg, beter contact met elkaar en meer binding met de omgeving. Wij gaan voor wandelvriendelijke steden die uitnodigen tot lopen.

 

 

 

Organisatie

Weeting is een impact organisatie. Dat betekent:

Focus op impact

Wij gaan voor impact en willen zoveel mogelijk mensen aan het lopen krijgen met als doel: creatievere en blijere mensen, beter contact, en mooie wandelvriendelijke steden

Movement

Geen instrument, maar een beweging: Weeting wil een beweging op gang brengen. Een kleine verandering van gedrag heeft een groot voordeel voor jou en je omgeving. Doe mee!

Social Enterprise

Nederland kent geen juridische basis voor sociale ondernemingen. Wij hanteren de richtlijnen van de Engelse Community Interest Company (CIC).

Martine de Vaan

Martine is het bedenker en oprichter van Weeting - Have a walking meeting. Zij vindt steeds meer actieve partners voor dit concept. Ze loopt 7 km per dag zonder dat het tijd kost - door lopen te combineren met overleggen, ontmoeten en reizen.

Max Dammers

Max geeft graag inhoud aan internet en gebruikt Weeting meerdere malen per maand op zijn internetbureau. De mix van beweging en inhoud blijkt ook bij Max.nl een hele krachtige.