Blog & Nieuws

Donderdag 15 juni jubilieum editie Outdoor Office Day

Geplaatst op: 1 april 2023

Dit jaar is alweer het vijfde jaar dat het event Outdoor Office Day plaatsvindt. Deze dag staat in het teken van buiten werken. Niet in de moestuin, maar, gewoon, het werk dat je anders binnen zou doen. De afgelopen jaren is het aantal locaties dat meedoet steeds groter geworden. Over de hele wereld nemen mensenLees verder »

Nieuwe weetingroutes op Wandel tijdens je werkdag 2023

Geplaatst op: 1 april 2023

Provincie Utrecht is de host van de Wandel tijdens je werkdag dit jaar. In de omgeving van Provinciehuis Utrecht lanceert Wandelnet drie nieuwe weetingroutes. Het is makkelijk om te opperen dat werknemers meer moeten bewegen, maar zij moeten ook beschikken over de juiste faciliteiten. Op de Wandel Tijdens Je Werkdag ’23 lanceert Wandelnet twee routesLees verder »

Duurzaam Gebouwd zet Weeting in voor kennisuitwisseling

Geplaatst op: 28 maart 2023

” Wat moet er nu in de praktijk van circulair bouwen gebeuren om de keten sluitend te krijgen?”  Dat was de centrale vraag van een weeting die Duurzaam Gebouwd organiseerde. Duurzaam gebouwd is een landelijk kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. Steeds vaker wordt weeting ingezet voor bijeenkomsten en events,Lees verder »

Weeting met de Keynote bij Gamechangerscongres

Geplaatst op: 3 maart 2023

Lang stilzitten, luisteren, een paar vragen uit de zaal en snel door naar het volgende programma onderdeel. Tijd om met de keynote speaker van gedachten te wisselen is er meestal niet.  Maar dat was anders bij het Gamechangerscongres Bouw & Infra dat op 13 februari werd gehouden bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Daar stondLees verder »

Wandel tijdens je werkdag 7 april 2022

Geplaatst op: 7 maart 2022

Nieuws | Op de Wandel Tijdens Je Werkdag op 7 april 2022, roept Wandelnet heel werkend Nederland op om te wandelen tijdens jouw (thuis)werkdag! Daarmee ben je even weg van je werkplek, activeer je je brein en blijf je gezond en fit. Daarnaast ben je na 20 minuten lopen geconcentreerder, energieker en creatiever. Tel dusLees verder »

Recensie op Managementboek.nl

Geplaatst op: 9 december 2021

Nieuws | Jasmijn Mioch schreef voor Managementboek.nl een recensie over Walk Your Meeting Jasmijn Mioch is adviseur Learning & Development met een specialisme op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Daarnaast schreef zij een gastbijdrage in het boek Hybride van Matthijs Steeneveld over Blended Learning en is zij redacteur bij het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO).Lees verder »

Gastblog Janny de Boer: “Heb jij weeting (walk your meeting) al ontdekt?”

Geplaatst op: 14 april 2021

12 april 2021 Door: Janny de Boer, netwerkadviseur Alles is gezondheid Ruim een jaar geleden schreef ik een blog vanuit mijn thuiswerkkantoor. We stonden nog aan het begin van de pandemie en eerlijk gezegd had ik niet verwacht een jaar later nog steeds vanuit het thuiswerkkantoor te werken. Dit heeft overigens niet alleen maar nadelen.Lees verder »

Lancering weetingroutes Amersfoort

Geplaatst op: 7 april 2021

Amersfoort, 8 april 2021 –  Donderdag 8 april om 10.00 uur start bij Stichting Wandelnet de Wandel tijdens je Werkdag-Estafette. Gelijktijdig worden drie weetingroutes (walking meeting routes) officieel gelanceerd. Amersfoort is een van de steden van de Citydeal Ruimte voor Lopen die wandelen tijdens het werk stimuleert door wandelend vergaderen aantrekkelijk te maken. Een weeting maaktLees verder »

Jouw organisatie weetable

Geplaatst op: 6 april 2021

Anderhalf jaar geleden heb ik – 20 jaar na mijn eerste studie – een afstudeeronderzoek afgerond naar weeting bij organisaties. Wat zijn succesfactoren bij het invoeren van weeting als vergadervorm?  De resultaten staan hieronder samengevat en voorzien van praktische checklists en adviezen. Nog leuker: met Werken in beweging (zie hieronder) hebben we er nu eenLees verder »

Weeting doet mee met de Wandel tijdens je Werkdag – Estafette

Geplaatst op: 5 april 2021

Wandelnet organiseert ook dit jaar weer de Wandel tijdens je Werkdag. En dat is maar goed ook! Wandelen tijdens het werk heeft het afgelopen corona-jaar menig thuiswerker gered.. en de succesvolle Ommetjes app laat zien dat collega’s en bekenden daar een belangrijke rol in spelen. Daarom doet Weeting mee met de Wandel tijdens je WerkdagLees verder »