#OutdoorOfficeDay dit jaar op 27 mei

Geplaatst op: 31 maart 2021

Het is 2021 en we werken nog steeds zo veel mogelijk thuis. We zoeken de stedelijke natuur vaker dan ooit op om tot rust te komen, om op te laden of om anderen in veiligheid buiten te ontmoeten. We zijn nog niet terug op kantoor, maar hebben van ons huis een kantoor gemaakt. En ook daar zitten we te veel binnen. Tijd voor OutdoorOfficeDay! Onze partner OutdoorOfficeDay organiseert ook dit jaar weer een event!

Neem jij je werk ook mee naar buiten? Spreek jij bijvoorbeeld met collega’s af in een nabijgelegen stadspark? Voer jij ook buiten wandelend telefoongesprekken? Of organiseer jij #weetings (=walking meetings)? En als de zon schijnt, pak je dan een tafel en stoelen om buiten te lezen of te schrijven aan een stuk?

Werk, welzijn en stedelijke natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nu meer dan ooit! Vier op 27 mei het gezonder werken in de stad.

Outdoor Office Day 2021 is een open uitnodiging. Voor iedereen. Het maakt niet uit of je thuis fulltime werkt of weer geleidelijk naar kantoor kunt gaan, zelfstandige bent of leidinggevende bij een groot bedrijf. Doe mee met de 1,5 meter editie van de #OutdoorOfficeDay en laat zien dat jij goed voor jezelf en je collega’s zorgt.

Klik hier voor meer informatie!