Wat is weeting

Weeting is een nieuwe overlegvorm voor kleine groepen die wandelend overleggen. Een weeting vindt plaats op vaste routes die geschikt zijn voor een overleg van 30 tot 60 minuten.

background sneakers

Voor wie

Weeting is voor iedereen die meer of minder frequent vergadert of overlegt. Het is geschikt voor leidinggevenden, managers, professionals, medewerkers, adviseurs, zelfstandingen…eigenlijk voor iedereen. Omdat weeting je helpt productiever te vergaderen is het speciaal geschikt voor mensen die meer uit hun vergadering wil halen. Houd in steden een maximum aantal deelnemers aan van 3. Op rustige en ruim opgezette locaties, zoals op campussen kan wandelend overleggen ook met 4 of zelfs 5 mensen.

Vaste punten in de route

Weeting geeft het overleg structuur doordat er vaste punten in de route zijn opgenomen. Deze structuur helpt je productiever te vergaderen. De omgeving wordt als het ware voorzitter en de deelnemers zijn samen verantwoordelijk voor de voortgang. Het naderen van een volgend vast punt op de route blijkt een versnellend effect te hebben op het overleg. Ervaar het zelf eens!